EkonomiGündemİş DünyasıMagazinPolitikaSağlıkSon DakikaSporTeknoloji

Vali Ali Hamza Pehlivan, Şehit İtfaiye Eri Nazmi Çelikkaya’nın Cenaze Törenine Katıldı

Mersin’in Mut ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden şehit itfaiye eri Nazmi Çelikkaya, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da katılarak taziye dileklerini iletti.

Şehit itfaiye eri Nazmi Çelikkaya için Mut Hükümet Konağı önünde düzenlenen cenaze törenine, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Mut Kaymakamı Deniz Pişkin ve diğer ilgililer katıldı.

Cenaze töreninde konuşan Vali Pehlivan, şehit itfaiye eri Nazmi Çelikkaya’nın vatanı için canını feda ettiğini belirterek, “Şehidimiz Nazmi Çelikkaya, ülkemizin her zaman yanında olan bir kahraman. Vatanı için canını feda eden bu kahramanı sonsuzluğa uğurlarken, ailesinin ve tüm Türkiye’nin acısını yüreklerimizde hissediyoruz” dedi.

Şehit itfaiye eri Nazmi Çelikkaya’nın naaşı, yapılan törenin ardından Mut ilçesindeki aile kabristanlığına defnedildi.

Mersin’in Mut ilçesinde şehit olan itfaiye eri Nazmi Çelikkaya’nın vefatı, tüm Türkiye’yi derin bir üzüntüye boğdu. Şehidimiz Nazmi Çelikkaya’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir