EkonomiGündemİş DünyasıPolitikaSağlıkSon DakikaTeknolojiYemek

19 Mayıs Coşkusu Mersin’de: Gençlerin Performansları Büyük Beğeni Topladı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yıl dönümü kutlamalarına katılarak Mersinli gençlerin coşkusuna ortak oldu. Mersin Valiliği tarafından düzenlenen ve gençlerin etkileyici performanslarıyla dikkat çeken kutlamalar, aralarında Başkan Seçer’in de bulunduğu seyircilerden büyük takdir topladı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin milletvekilleri, ilçe Belediye Başkanları ve kent protokolünün yanı sıra gaziler, öğrenciler ve Mersin halkı büyük ilgi gösterdi.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’in, günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşmayla başlayan tören, Gençlik Merkezi Üyesi Ayşe Erdemci’nin okuduğu şiir ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Halk Oyunları Ekibi’nin performansıyla devam etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün jimnastik ve tekvando gösterileriyle renkli bir atmosfer oluşturan kutlama, Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, Toroslar Halk Eğitim Müdürlüğü ve Mersin Polifonik Korolar Derneği’nin birlikte oluşturduğu Gençlik Korosu’nun, Mersin Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde verdiği konser ile son buldu. Bu özel gün, Mersinli gençlerin etkileyici performansları ve yaratıcılıklarıyla tarihe geçti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir