EkonomiGündemİş DünyasıPolitikaSağlıkSon DakikaTeknolojiYemek

Mersin Barosu Avukatlarına Sertifikaları Takdim Edildi: İşbirliği Çalışmaları Devam Edecek”

Mersin Barosu Gökdelen hizmet biriminde düzenlenen bir törende, eğitimlerini tamamlayan avukatlara sertifikaları verildi. Sertifikaları, Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ertekin, Genel Sekreter Prof. Öğr. Üyesi Şenol Kandemir ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Saadet Sağtaş birlikte takdim etti.

Mersin Barosu’nun Türkiye Barolar Birliği ile arabuluculuk eğitimi verme yetkisine sahip tek baro olduğunu belirten Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, mesleki eğitimlere büyük önem verdiklerini ve Çağ Üniversitesi ile işbirliğinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Ayrıca, eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen Mersin Barosu ve Çağ Üniversitesi’ne teşekkür etti.

Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay ise, Mersin Barosu ile yapılan işbirliği çalışmalarının son derece verimli olduğunu ve eğitimlerin devam edeceğini belirterek, Mersin Barosu ve Çağ Üniversitesi akademisyenlerine emekleri için teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir