EkonomiGündemİş DünyasıPolitikaSağlıkSon DakikaTeknoloji

19 Mayıs’ta Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Yelken Gösterisi Büyük Beğeni Topladı”

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği Yelken Gösterisi ile Mersinlilerden tam puan aldı. Yakında açılacak olan Babil Su Sporları Merkezi ile her kesimden vatandaşın denizle buluşmasını sağlamayı planlayan belediye, bu özel günü, su sporlarına olan vurgusunu sergileyerek kutladı.

‘Özgürlük’ rüzgarıyla dolu yelkenlerini Akdeniz’e açan yelken sporcuları, Mersin’in muhteşem mavi güzelliklerini izleyenlere sundular. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyet’e sıkı sıkıya tutunan bu genç yelkenciler, 19 Mayıs’ın ruhunu yansıtan gösterileriyle Mersinlilerden büyük alkış aldılar.

Bu etkileyici etkinlik, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edildi ve Mersin Yelken Yat Ve Su Sporları Kulübü, Mersin Rota Yelken Sporları Kulübü ve Mersin Marina Yelken Sporları Kulübü’nden 29 yelkenci ve 2 uçurtma sörfçüsünün muhteşem gösterilerine sahne oldu. Sporcuların performansı, izleyenlerin hayranlıkla izlediği anlara neden oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir