EkonomiGündemİş DünyasıPolitikaSağlıkSon DakikaTeknoloji

Vermem Seni Ellere Dizisi Karadeniz’in Eşsiz Doğasında Çekiliyor: Detaylar Belli Oldu”

ATV’nin dikkat çekici yeni dizisi “Vermem Seni Ellere”, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecanla beklenen hikayesi ile gündeme geliyor. Dizinin başrollerinde Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer ve Bülent Alkış yer alıyor.

Dizi, Karadenizli Zeliş ile aksiyon sever Mehmet’in aşk hikayesini merkezine alıyor. Zeliş, yaylaların özgür kızı olarak tanıtılıyor ve bu hikaye, izleyicilere Karadeniz’in eşsiz doğasını sunacak şekilde tasarlanmış. 2014-2015 yılları arasında yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesi bulunan “Forever More” dizisinden uyarlanan Vermem Seni Ellere’nin çekimlerine yakında başlanacak.

Çekimler, Karadeniz’in eşsiz doğasını tam anlamıyla yaşayabileceğimiz Ordu ilinde gerçekleştirilecek. Çambaşı Yaylası’na bağlı Çelikkıran Obası ve Kabadüz bölgelerinde çekimlerin yapılması planlanıyor. Dizi, yemyeşil doğasıyla bilinen yaylaların muhteşem manzaralarını arka plana alarak, izleyicilere etkileyici sahneler sunmayı vaat ediyor.

Çelikkıran Obası, Ordu’nun Çambaşı Yaylası’na bağlı bir bölge olup, Vermem Seni Ellere’nin çekimlerine ev sahipliği yapacak. Çekimleri yerinde izlemek isteyen izleyiciler için, Ordu’ya ulaşımın oldukça kolay olduğunu belirtmekte fayda var. Dizi hakkında daha fazla detay bilgi ilerleyen zamanlarda paylaşılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir