EkonomiGündemİş DünyasıMagazinPolitikaSağlıkSon DakikaSporTeknoloji

Diş Hekimi İbrahim Alcu ve Ayşe İnce Hakkında Soruşturma !

Mersin’de faaliyet gösteren ALCU DENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, son zamanlarda hastaların şikayetleriyle gündeme geldi. Diş hekimi İbrahim Alcu ve eşi diş hekimi Ayşe İnce Alcu tarafından yönetilen klinikte tedavi olan hastalar, uygulamalardan sonra ciddi sağlık sorunları yaşadıklarını belirtiyorlar.

Hastaların dilekçelerinde yer alan şikayetler arasında, uygulamaların acısız olmaması, dişlerin doğru şekilde yapılmaması, tedavide kullanılan malzemelerin kalitesizliği ve yeterli hijyen koşullarının sağlanmaması yer alıyor. Diş hekimi İbrahim Alcu ve eşi diş hekimi Ayşe İnce Alcu nun tedavi ettiği bazı hastalar, klinikte yapılan tedaviler sonrasında dişlerinde enfeksiyon, ağrı ve şişlik gibi ciddi sorunlar yaşadılar.

ALCU DENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, hastalarının yaşadığı bu ciddi sorunlara karşın sorumluluğu kabul etmiyor ve savunma yapmaktan kaçınıyor. Hastaların yaşadığı bu mağduriyetlerin giderilmesi için ise sağlık kurumlarına başvurmaları gerekiyor.

Diş hekimi İbrahim Alcu ve eşi diş hekimi Ayşe İnce Alcu nun tedavi yöntemleri tartışılır oldu. Hasta haklarının korunması, sağlık hizmetlerinin güvenilir bir şekilde sunulması ve etik değerlerin korunması, tüm sağlık sektöründe en önemli konulardan biridir. ALCU DENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin hastalarının yaşadığı bu ciddi sorunlar, sektördeki etik değerlerin korunmasının önemini bir kez daha vurguluyor. Tedavi olacak hastaların, diş hekimleri ve diş klinikleri hakkında detaylı araştırma yapmaları ve gerekli güvenceyi almadan işlem yaptırmamaları önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir