EkonomiGündemİş DünyasıPolitikaSağlıkSon DakikaTeknolojiYemek

“Mersin Büyükşehir Belediyesi, Doğa İle İç İçe Anneler Günü Etkinliği Düzenledi”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, “Doğa Bizi Çağırıyor” etkinliğiyle Anneler Günü’nü kutladı. 155 anne, çocuk ve baba, Çamlıyayla İlçesi Darıpınarı Mahallesi’ndeki Karageçit Göleti’ne düzenlenen geziye katıldı.

Ormanlık alanda bulunan 7,5 km uzunluğundaki yürüyüş parkurunda doğayla iç içe bir yürüyüş gerçekleştiren anneler, yürüyüş sonrasında Karageçit Göleti çevresindeki mesire alanında dinlenip eğlenmeye devam etti.

Etkinliğe katılan Yüksel Tunç Çelebi, daha önce Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen farklı gezilere katıldığını ve çok memnun kaldığını ifade ederek, “Çok güzel bir gün geçirdik hep birlikte. Anneler Günü’ne armağan olması ayrıca güzel oldu bizler için. Büyükşehir Belediyesi’nin doğa ile kadını, doğa ile insanı buluşturması gerçekten çok güzel bir düşünce. Sevgili Başkanımız Vahap Seçer’e, bu etkinlik için bütün kadınlar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Geziye katılan Rabia Işık ise daha önceki gezileri kaçırdığını ve bu sefer katıldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Güzel bir grup ile geldik. Çok teşekkür ediyoruz, çok mutlu olduk. Çok güzel yerler gördük, umarım diğer etkinliklerin de devamını görürüz” şeklinde konuştu. Işık, parkurun zorlu ve yorucu olduğunu dile getirirken, “Çevre çok güzeldi. Yağmur yağmıştı, serin bir hava vardı. Sevindik, yürüyüş iyi geldi, yorgunluğumuzu unuttuk” dedi.

Anne, anneanne ve babaanne olduğunu belirten Işık, tüm annelerin ve kadınların Anneler Günü’nü kutlayarak, torunları ve çocuklarıyla mutlu ve huzurlu bir ülkede yaşamalarını dilediklerini ifade etti. Gezi, Karageçit Göleti çevresinde düzenlenen eğlencelerin ardından sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir