EkonomiGündemİş DünyasıMagazinPolitikaSağlıkSon DakikaSporTeknolojiYemek

MHP Mersin Milletvekili Adayı Soydan, Yenişehir’in Köylerine Çıkarma Yaptı !

MHP Mersin Milletvekili adayı Mehmet Soydan, Yenişehir ilçesine bağlı köylerde seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Soydan ve partililer, vatandaşların talep ve sorunlarını dinlemek amacıyla köyleri ziyaret etti.

Mehmet Soydan, seçim sürecinde halkla iç içe olmayı önemsediklerini belirterek, Yenişehir ilçesine bağlı köylerde gerçekleştirdikleri çalışmalarla köylülerin sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Köylerde yapılan toplantılarda, vatandaşların tarım, hayvancılık ve kırsal kalkınma konularındaki sorunları masaya yatırıldı.

Soydan, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, “Mersin’in kalkınması için elimizden geleni yapacağız. İçinde bulunduğumuz bu seçim sürecinde tüm köylerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz. Hükümetin kırsal kalkınma politikalarının yetersiz olduğunu düşünüyoruz ve MHP olarak daha etkin ve adil politikaların hayata geçirilmesini sağlayacağız” dedi.

Milletvekili adayı Soydan, köy ziyaretlerinin ardından gerçekleştirilen toplantılarda vatandaşların sorunlarını not alarak, çözüm önerilerini de paylaştı. Soydan, seçim çalışmaları kapsamında Yenişehir ilçesindeki köylerin tamamını ziyaret etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir