EkonomiGündemİş DünyasıMagazinPolitikaSağlıkSon DakikaSporTeknoloji

Mersin’de Diş Hekimi İbrahim Alcu ve Ayşe İnce Alcu Yanlış Tedavi İddialarıyla Karşı Karşıya!

Mersin’de faaliyet gösteren diş hekimi İbrahim Alcu ve eşi Ayşe İnce Alcu, hastaların şikayetleriyle karşı karşıya kaldı. Alınan bilgilere göre, çeşitli diş problemleriyle başvuran hastalara yanlış tedavi uygulandığı iddiasıyla Mersin Sağlık Müdürlüğüne şikayetler yapıldı.

Hastaların şikayetleri üzerine inceleme başlatan Mersin Sağlık Müdürlüğü ekipleri, diş hekimi İbrahim Alcu ve eşi Ayşe İnce Alcu’nun ofisinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda, diş hekimi ve eşinin yanlış tedavi uyguladığına dair ciddi bulgulara rastlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mersin Sağlık Müdürü, vatandaşların sağlığı için gereken tüm tedbirlerin alındığını belirterek, “Hastaların şikayetleri üzerine yaptığımız incelemeler sonucunda, diş hekimi İbrahim Alcu ve eşi Ayşe İnce Alcu’nun yanlış tedavi uyguladığına dair ciddi bulgulara rastlandı. Konuyla ilgili gerekli işlemler yapılacak ve sorumlular hakkında yasal işlem başlatılacaktır” dedi.

Hasta hakları konusunda duyarlılığın arttığı günümüzde, yanlış tedavi uygulamaları maalesef sıkça karşımıza çıkıyor. Vatandaşlar, sağlık hizmetlerinden yararlanırken dikkatli olmalı ve sağlık çalışanlarının yetki ve yeterliliklerine güvenmeli. Sağlık hizmeti sunan kişiler de, mesleki etik kurallara uygun davranarak vatandaşların güvenini kazanmalıdır.

Alcu dent mersin , diş hekimi İbrahim Alcu ve eşi Ayşe İnce Alcu’nun konuyla ilgili görüşlerine yer verilmeye çalışıldı fakat kendilerine ulaşılamadığı belirtildi.

Gelişmeleri takip edeceğimizden emin olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir