EkonomiGündemİş DünyasıMagazinPolitikaSağlıkSon DakikaSporTeknoloji

Diş Hekimi İbrahim Alcu ve Dt. Ayşe İnce Alcu Hatalı Tedavilerle Gündemde!

Mersin’de Alcu Dent Diş Kliniği’nde Hatalı Tedavilere Karşı Şikayetler Artıyor: Dr. İbrahim Alcu ve Ayşe İnce Alcu’nun İsimleri Skandal Haberlere Karıştı!

Mersin’in diş kliniklerinden biri olarak bilinen Alcu Dent Diş Kliniği’nde hatalı tedavi iddiaları gündemde. Hastaların sağlık il müdürlüğüne yaptığı şikayetlerde, Diş Hekimi İbrahim Alcu ve eşi diş doktoru Ayşe İnce Alcu‘nun isimleri yer alıyor.

Kendilerini diş sağlığına adamış bir hekim çift olarak tanınan Dr. İbrahim Alcu ve Ayşe İnce Alcu, son dönemde hastalarının mağdur olduğu iddialarıyla sarsıldı. Kliniklerinde yapılan tedavilerin sonuçlarından memnun olmayan hastalar, hatalı uygulamalara maruz kaldığını iddia ederek sağlık il müdürlüğüne şikayette bulundu.

Hastaların anlattığına göre, Alcu Dent Diş Kliniği’nde yapılan bazı tedavilerde istenmeyen sonuçlar ortaya çıktı. Dişlerin gereksiz yere çekildiği, yanlış protez uygulamalarının yapıldığı ve gereksiz maliyetlerin çıkarıldığı iddia edildi.

Dr. İbrahim Alcu ve diş hekimi Ayşe İnce Alcu ise iddiaları reddederek, hastaların şikayetlerini haksız yere yaptığını savundu. Ancak artan şikayetler ve skandal haberler, Alcu Dent Diş Kliniği’nin itibarını zedeledi.

Sağlık il müdürlüğü ise konuyla ilgili inceleme başlattığını duyurdu. Öte yandan, Alcu Dent Diş Kliniği’nin geleceği ve Dr. İbrahim Alcu ve Ayşe İnce Alcu’nun meslek hayatı hakkında belirsizlik sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir