EkonomiGündemİş DünyasıMagazinPolitikaSağlıkSon DakikaSporTeknoloji

TİP Mersin Milletvekili Adayı Sılan Ekinci Seçim Çalışmalarına Başladı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Mersin Milletvekili adayı Sılan Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştiriyor.

Mersin’de TİP tarafından düzenlenen tanıtım toplantısında adaylığı açıklanan Sılan Ekinci, halka seslenerek, “Bizler işçi sınıfının, emekçilerin, kadınların, gençlerin, ezilenlerin ve ötekileştirilenlerin yanında olacağız. Mersin’de daha adil bir toplum, daha güçlü bir demokrasi için çalışacağız” dedi.

Sılan Ekinci, TİP’in Mersin’deki seçim çalışmalarında işçilerin, emekçilerin ve kadınların sorunlarına odaklanacaklarını ve bu sorunlara çözüm üreteceklerini söyledi. Ekinci, seçim kampanyaları boyunca halkın sorunlarını dinleyeceklerini ve Mersin için yapacakları çalışmaları anlatacaklarını belirtti.

TİP’in, işçi sınıfının, emekçilerin ve ezilenlerin yanında yer almasıyla bilinen bir parti olması nedeniyle, Sılan Ekinci’nin adaylığı, Mersin’deki seçim çalışmalarında büyük bir etki yaratıyor. Parti, seçim sürecinde halkın taleplerine cevap vermek için çalışmalarını sürdürecek.

Seçim sürecinin halkın sorunlarına çözüm üretmek için bir fırsat olduğunu belirten Sılan Ekinci, TİP’in Mersin’deki seçim kampanyasında, halkın taleplerini dikkate alarak daha adil bir toplum için çalışacaklarını söyledi. Ekinci, halkın desteğiyle Türkiye’nin geleceğine umutla bakacaklarını ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir