EkonomiGündemİş DünyasıMagazinPolitikaSağlıkSon DakikaSporTeknoloji

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Nureddin Nebati: Hızlı Tren İle Gaziantep’e 2 Saat 15 Dakikada Gideceğiz

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Nureddin Nebati, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada, Mersin-Gaziantep arasında hızlı tren hattı kurulması için çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Nebati, yaptığı açıklamada, “Mersin ve Gaziantep, Türkiye’nin iki önemli şehri. Bu iki şehir arasında hızlı tren hattı kurulması için çalışmalarımızı başlatacağız. Bu proje ile Mersin’den Gaziantep’e sadece 2 saat 15 dakikada gidebileceğiz” dedi.

Nebati, hızlı tren projesinin hem turizme hem de ekonomiye katkı sağlayacağını belirterek, “Hızlı tren hattı sayesinde turizm açısından Mersin’in ve Gaziantep’in potansiyeli daha iyi değerlendirilebilecek. Ayrıca, bu proje ekonomiye de büyük katkı sağlayacak. Mersin ve Gaziantep arasındaki ticaret hacmi hızlı tren hattı sayesinde daha da artacak” diye konuştu.

Nebati, hızlı tren projesinin Mersin’e ve Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade ederek, bu projenin en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışmaların hızlandırılacağını söyledi.

Mersin-Gaziantep arasında hızlı tren projesi, Mersinli ve Gaziantep’li vatandaşlar tarafından büyük bir heyecanla karşılanıyor. Projenin hayata geçirilmesiyle Mersin ve Gaziantep arasındaki ulaşım daha hızlı ve konforlu hale gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir