EkonomiGündemİş DünyasıPolitikaSağlıkSon DakikaTeknoloji

“Başkan Vahap Seçer ve Ailesi, Oy Kullanmak İçin Sandık Başına Gitti”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer, oğulları Uğur Seçer ve Efe Seçer ile birlikte Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullandı.

Başkan Seçer, ailesiyle birlikte oyunu Yenişehir İlçesi’ndeki Şehit Cennet Yiğit Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki 1045 numaralı sandıkta kullandı.

Oy kullanmak için yoğun katılım gösteren vatandaşlarla selamlaşan ve sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte sandığa “Hayırlı, uğurlu olsun” diyerek oyunu attı.

Oy kullanma işlemi sonrasında yaptığı açıklamada, 2023 seçimlerinde katılımın oldukça yüksek olduğuna dikkat çeken Seçer, herkesin kullandığı oya sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Seçer, siyasiler ve partiler olarak yasaların verdiği yetki, güç ve milletin desteğiyle iradelerinin sandıktan çıktığı gibi çıkmasını sağlayacaklarını belirtti. Vatandaşların cesaretle gelip oylarını kullanmasını ve oylarına sahip çıkmalarını istedi.

Seçer, huzurlu bir Türkiye’ye uyanmak istediklerini ifade etti ve ülkenin iki önemli sorunu olduğunu belirtti: huzur ve hukuk. Hukuk konusunda başlatılan çalışmalardan sonra Türkiye’nin tüm sorunlu alanlarına müdahale edecek kararları ve yasaları çıkarmayı hedeflediğini söyledi.

Başkan Seçer, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı ve annelerin yaşamın en kutsal kavramı, en değerli varlıklar olduğunu ifade etti.

Meral Seçer ise seçimlerin bir demokrasi bayramı olduğunu vurgulayarak, seçimlerin ülkede bayram havasında geçmesini diledi. Kadınların bu seçimde önemli bir rol oynadığına dikkat çeken Seçer, kadınların evlerinde, çevrelerinde ve toplumda büyük etkileri olduğunu belirtti. Seçer, Anneler Günü’nü kutladı ve seçimlerin iyi geçeceğine inandığını ifade etti. Elleriyle kalp işareti yaparak okuldan ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir