EkonomiGündemİş DünyasıPolitikaSağlıkSon DakikaTeknolojiYemek

“Kibariye Sahne Alırken Yaşanan Olayda Yaralandı: Sağlık Durumu İyiye Gidiyor”

Ünlü sanatçı Kibariye, Mersin’de Romanların yaşadığı Turgut Reis Mahallesi’nde düzenlenen Romanlar Buluşması etkinliğinde sahneye çıktı. Ancak sahnedeyken bir hayranı, sahneye atlamak istedi. Olaya müdahale etmek için güvenlik görevlileri devreye girdi. Güvenlik görevlisi, sahneye atlayan kişiyi Kibariye’den uzaklaştırmak için müdahalede bulunurken, maalesef Kibariye’ye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Kibariye sahneden düşerek yere düştü. İlk tedavisi özel bir hastanede yapılan sanatçı daha sonra Mersin Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuyla ilgili olarak Twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Bakan Koca, “Ses sanatçımız Kibariye sahnede yaşadığı talihsiz bir olay sonucu yaralandı. Tedavisi Mersin Şehir Hastanesi’nde devam ediyor. Bilinci yerinde. Bir süreliğine gözlem altında tutulup taburcu edilecek. Sesinizle, neşenizle sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kibariye’nin sağlık durumu şu anda iyiye gidiyor ve tedavisi devam ediyor. Hayranları ve sevenleri, sanatçının kısa sürede sağlığına kavuşmasını dilerken, onun enerjik sahne performansını yeniden izlemeyi umut ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir