GündemSağlıkSon DakikaTeknoloji

Diş Hekimi İbrahim Alcu ve Ayşe İnce Alcu’nun hatalı tedavileri sonucu bir çok Hasta ciddi rahatsızlıklar yaşadı !

Mersin‘de bulunan Alcu Dent Ağız ve Diş Polikliniği‘nin sahte implant ve hatalı tedavi uygulamaları nedeniyle birçok hasta mağdur durumda kaldı. Diş hekimi İbrahim Alcu ve eşi diş hekimi Ayşe İnce Alcu‘nun yaptığı hatalı tedaviler sonucunda, bazı hastaların implantları çıktı, bazıları da enfeksiyonlarla mücadele etmek zorunda kaldı.

Mağdur olan hastalar, sağlık müdürlüğüne dilekçe vererek şikayetlerini ilettiklerini belirttiler. İhbarların ardından Sağlık Bakanlığı ekipleri, Alcu Dent Ağız ve Diş Polikliniği’ni denetlemeye aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan bir hasta, “Mersin’de Alcu Dent mersin ‘e gittiğimde, diş hekimleri implant yapacakları bölgeyi yeterince incelemediler. Yaptıkları tedavi sonucunda, implantlarım düştü ve yeniden yaptırmak zorunda kaldım. Ayrıca, enfeksiyon da yaşadım ve başka bir diş hekimine gitmek zorunda kaldım.” dedi.

Hastaların mağduriyetleriyle ilgili açıklama yapan bir diğer hasta ise “İlk önce çok iyi bir tedavi aldığımı düşündüm, ancak sonrasında enfeksiyon yaşadım ve dişimde iltihap oluştu. Daha sonra başka bir diş hekimine gitmek zorunda kaldım.” şeklinde konuştu.

Konuyla ilgili olarak Diş doktoru İbrahim Alcu ve eşi diş doktoru Ayşe İnce Alcu‘nun henüz bir açıklama yapmadılar. Ancak, Sağlık Bakanlığı’nın konuyu araştırdığı ve gerekli işlemleri yapacağı belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir