EkonomiGündemİş DünyasıMagazinPolitikaSağlıkSon DakikaSporTeknoloji

Mersin Tıp Fakültesi’nde Görevli Ortopedi Uzmanı Dr. Ömer Sayar Hayatını Kaybetti

Mersin Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı’nda uzun yıllar boyunca görev yapan ve birçok hastaya şifa dağıtan Ortopedi Uzmanı Dr. Ömer Sayar, geçirdiği rahatsızlık sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Dr. Ömer Sayar, son olarak Mersin Şehir Hastanesi’nde tedavi altındaydı. Fakat ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mersin Tıp Fakültesi’nde görev yaptığı süre boyunca alanında uzmanlığı ve tecrübesiyle tanınan Dr. Ömer Sayar, yakınları ve meslektaşları tarafından büyük bir üzüntüyle anılıyor. Kendisi, yaptığı çalışmalar ve sağlık hizmetleriyle Mersin halkı tarafından da sevilen bir isimdi.

Dr. Ömer Sayar’ın vefatı, tıp camiası ve Mersin halkı tarafından büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor. Kendisi gibi değerli hekimlerin kaybı, sağlık sektöründe büyük bir boşluğa neden oluyor.

Mersin Tıp Fakültesi’nde görevli olan Dr. Ömer Sayar’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir